U kunt onze vakantiewoning (maximaal 4 personen) huren voor een weekend, midweek of een week. Liever meerdere weken huren of een afwijkende periode? Neem gerust contact met ons op en dan bekijken we de mogelijkheden.

De wisseldagen voor in- en uitchecken zijn op maandag en vrijdag (let op deze kunt u niet aanklikken indien het reeds bezet is maar hoort wel bij de gewenste periode). Een weekend is van vrijdag tot en met maandag. Een midweek is van maandag tot en met vrijdag. Een week is van maandag tot en met maandag of vrijdag tot en met vrijdag. Aankomst vanaf 15:00 uur en vertrek voor 10:00 uur.

Op de kalender hieronder ziet u de beschikbaarheid van de vakantiewoning. Tevens kunt u via deze kalender een gewenste reservering maken door op de data te klikken wanneer u de vakantiewoning wilt huren. Als de data blauw gekleurd zijn staat deze periode in optie of is het reeds geboekt. Mocht u het zeker willen weten, bel of mail gerust.

Helemaal onderaan de pagina ziet u de tarieven voor 2024.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Onderstaande huurprijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, keuken- en badlinnen, eindschoonmaak, energie- en waterverbruik en wifi. Toeristenbelasting is exclusief en komt neer op € 1,35 per persoon per nacht.

Wij vragen €50 borg bij aankomst te betalen, deze krijgt u terug bij het netjes verlaten van de woning.